Σχετικά με εμάς

banner imagebanner image
Ο Κούκος
Παραδοσιακό Εστιατόριο - Ταβέρνα Πύλος

Ο "Κούκος" αποτελεί ένα παραδοσιακό εστιατόριο - ταβέρνα, που βρίσκεται στην όμορφη Πύλο και σας περιμένει ώστε να σας καλωσορίσει με ευγένεια και να σας προσφέρει μοναδικές γεύσεις.
 
Η όμορφη και καλαίσθητη διακόσμηση, σε γήινα χρώματα και η εξαιρετική τοποθεσία του δίπλα στην θάλασσα, σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης με την παρέα ή την οικογένειά σας καθώς απολαμβάνετε τα μοναδικά πιάτα μας.
 
Με σεβασμό στις παλιές τοπικές συνταγές, χρησιμοποιώντας πάντα  αγνές πρώτες ύλες, πλούσιες γεύσεις με τοπικό άρωμα, στο φαγητό απολαμβάνει ο επισκέπτης στιγμές γεμάτες μαγεία. Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία φαγητών, φρέσκα ψάρια, σπιτικά εδέσματα και πολλά ελληνικά πιάτα καλομαγειρεμένα με αγνό ελαιόλαδο.  Ο συνδυασμός ποιότητας - τιμής καθώς και η μεγάλη λίστα κρασιών που διαθέτουμε, μπορούν να ικανοποιήσουν και να ευχαριστήσουν πλήρως ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. 
 
 
Το σέρβις είναι φιλικό, γρήγορο και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει με κάθε ευγένεια.

Η ταβέρνα μας " ο Κούκος" έχει καθιερωθεί ως μια από τις καλύτερες της περιοχής, προσφέροντας αυθεντικό ελληνικό φαγητό σε συνδυασμό με προσιτές τιμές και φιλική εξυπηρέτηση.

Είμαστε ανοιχτά από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ.
Σας περιμένουμε να γευτείτε τις νοστιμιές μας.